söndag 26 juli 2009

"Kom Nu Då! - Vad Då?"


"Barnprogram på TV2!"

Kommer någon ihåg den trallen? Så välgjorda barnprogram jag och de andra i min åldersgrupp är uppvuxna med. Finns ju några riktiga snedsteg i barnprogramssvängen som Vänster HaschTomtarna har lämnat efter sig till omvärlden.

Program hyllade av ingen. Inte ens Haschtomtarna. Offentligt alltså. Miljöpartiet och Vänsterpartiet har nog rökt på ordentligt och haft kul till dessa plågsamt dåliga barnprogram.

Det jag menar med bra och välgjorda barnprogram är b la Trazan & Banane. Om jag i dag ser Magnus eller Brasse ute på stan får jag tårar i ögonen och blir StarStruck. Det har hänt. Brasse vill jag ta hem. Fem myror är Fler än Fyra elefanter. Det är klass det.

Och det är klass på Trazan & Banarne. Såg ett avsnitt nere i Skåne. Det gick på en av alla barnkanaler som finns. Satt som klistrad. Mungiporna uppe HELA tiden. SkåneTiffany likaså där bredvid mig. Vi är över 35 bägge två.

Har försökt kolla på några avsnitt här hemma, för jag har för mig det går tidiga mornar, men har inte lyckats ta mig upp ur min sköna säng. Ska köpa dessa barnprogram på video. Förlåt, DVD heter det nu för tiden.

Jepp, jag är så omodern. Men har en ruggigt teknisk mobil. Och, erkänner stolt att jag kallar mp3 spelare och Ipods för freestyles.

Jädra nymodigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar