måndag 13 juli 2009

Jag- en Idiot


Utsläppt på stan. Efter veckor på landet och bara sällskap av hararna och mördarsniglarna och folket som man sett bada vid stranden då jag hållt mig på klipporna. Utsläppt på stan med Väninnan idag. Rosé till lunch. Med mat till givetvis. Gott.

Shoppa lite saker och prylar med idag. Däribland ny mobil och en rosa pinne. Tog kort på detta då vi satt och smutta på rosén på uteserveringen.

Jag är ju tillsagd att INTE införskaffa den rosa pinnen. Jag har restriktioner. Så jag Skickade sms till Tekniskt Ansvarige med informationen om den nya tekniken jag nu har. Som en Duktig idiot.

Tekniskt Ansvarige blev lite matt på mig. Men, han mycket snäll och kommer över och fixar till den nya mobilen åt mig i morgon så jag fattar hur den funkar och kan använda den.

Väninnan gilla mobilen. Och pinnen. Samt så skicka jag informationsbild till Kollegan med, om den nya mobilen. Alla mina Tekniska Genier är nu alamerade om att jag har en ny mobil.

Så de vet om jag helt plötsligt inte går att få tag på. Har hänt förr. Jag har vanligtvis då tryckt på olika knappar samtidigt och gett kommandon till mobilen ingen förstår. Inte ens mobilen. Eller verkstaden där man lämnar in mobilen.

Har två dagar på mig att bli kompis med nya mobilen. Sen åker jag till Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar