fredag 31 juli 2009

DårHuset: Black Monday


Kommer en gång om Året. Och det är nu på Måndag. Då ska LillPatton tillbaks till Dårhuset. Permissionen är över. LillPatton måste då Återigen se det Hiskeliga MäHät (även kallad Lallande Jesus) VGurra, BrandMannen, Paragrafen och de andra mindre intelligenta män som är där för att Driva varandra, och tror LillPatton Fullt och Fast,främst henne Själv till Vansinne.

LillPatton har Aningen Problem med människor som Fattar Trögt, och är Tillsatta för att de är inkompetenta JAsägare till den största Nollan av de alla, VGurra.

LillPattons andra FöraktarObjekt är:DeSomInteVågarSägaNågontingAllsFörDetÄrSåObehagligtOchDeMårSåDåligtAvDettaLäge, personerna.

Dessa Fegalirare skall LillPatton först Göra sig Av med då hon tar Makten och blir Diktator. De skall sänkas med Stenar och betong runt anklarna. Sakta Hissas Ner. Ståplats Nybrovinken.

Vad LillPatton Önskar hon hade Hjärna som de Mindre Begåvade. Allra Helst vill LillPatton ha Hjärna som Prince Regent. Så hon bara Gick och tyckte Saker och Ting var Obehagligt, men inte Försökte göra Något åt saken. "Idioter" tänker LillPatton Ofta om sina Medarbetare. "De kan Inte ens Tänka Själva".

Inte alla Ställen har En LillPatton att Be om Hjälp och Ställa sig Bakom när Det stormar Till. OM man Nu gjort Något som t ex Känns obehagligt, typ Sagt vad Man tycker.

Då har man LillPatton som Beskyddare mot VGurra och de andra Idioterna, för All Evighet. Om LillPatton Anser hon Kan lita På den Personen vill Säga.

"Min Gud Min Gud Varför Har Du Övergivit Mig" Tänker LillPatton. Och gör en Note To Self att LillPatton måste plugga in fler Religiösa fraser som hon kan Psyka MäHät med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar