torsdag 27 augusti 2009

The Hunt for Oktober


Jag ska nog se till att bli lite jagad här framöver. Jag brukar föredra att jaga själv. Med mitt nya flås så kan jag springa ifrån dem. Det är roligt att bli jagad, om man nu gillar de eller dem som jagar en. Jag känner mig själv bra så det gäller att se till att de inte jagar mig allihopa samtidigt.

Kan ju bli lite jobbigt att hålla emot då de är många. Med mittt nya flås och min snart oerhört vackra kropp (hahahahahaha.. lite måste man få dreamOn)så kommer de stackarna bli ännu mer snurriga då jag kommer än vad de blir idag då jag dyker upp. Till oktober får de jaga mig. Och kanske fånga mig med. Det kan hända att jag snubblar om rätt person sätter fart.

Här hemma hos mig har alla lampor utom taklampa och skrivbordslampa samt en av mina försterlampor i sovrummet slocknat. Två andra lampor i samma rum fungerar inte alls utmärkt. Det hela är mycket underligt.

Jag har bytt glödlampor med det funkar inte ändå.Jag har ryckt li sladdar och slagit på uttagen. Jag jag gett upp. Går med ficklampa då jag skall till sängen. Ty det är givetvis en sänglampa som gått av de lamporna som inte vill funka. En bra kvinna reder sig själv. Den här väntar in en redig karl som kommer och fixar åt mig.

Ett tag tänkte jag knalla in till mina grannar, för att få assistans, men en av männnen närmast mig har höjdskräck, så jag får ställa mig på hans stege och byta glödlampor åt honom, och den andre har tummen mitt i handen mer än vad jag har. Så ingen av dem är något att ha. Det andra alternativet är Den Importerade, men den Pårökte vill jag inte ha i mitt hem.

"Har du kollat Säkringen..." sa kollegorna idag. "Har du gjort si och har du gjort så.." sa de och jag titta på dem och sa: "Glödlampsjävlarna vill inte funka i designLampshelvetet jag har där hemma..." Mer vet jag inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar