tisdag 18 augusti 2009

DårHuset: BrytPunkt



En Gång, för Några År sen, Då LillPatton Började På DårHuset, var Det riktigt Riktigt Illa Skött Där. Det Kom till en BrytPunkt tillSlut. Efter år av MissSkötsel Från LedningsHåll. Saker och Tinge Blev Bättre. Nu Är det DAGS Igen. Brytpunkten är Nära. InKomPetent Ledning. IGEN.

"Jävla StolpSkott", Tänker LillPatton. Brutus Tror att LillPatton är Lika Korkad Som hans Blonda GirlFriends med SlappaHandslag. Tro att LillPatton Går På Vad som Helst. Att Han Tänker Ha LillPatton på Ett Visst Ställe På Dagen För Den Stora Händelsen minsann. Ansvarig. "Jag sålde In Detta Till VGurra mycket Bra" Sa Brutus till LillPatton.

"Han Köpte det" sa Brutus Ungefär Som Omn han Gjort Något StorArtat. "Amatör" Tänker LillPatton. LillPatton vet Nämligen, Vad Inte Brutus & Co Vet, att Herr YtterstAnsvarig Mfl Tycker Det Hela Känns Mycket Osäkert Med Så Många Amatörer som Roddar i Den Stora Händelsen.

Så Många till Antalet Amatörer. Så Därav Har VGurra Sagt Åt Brutus att LillPatton skall Vara Tillgänglig för KatastrofKontroll. Brutus Måste Sitta På HelTid med Detta nu. Och LillPatton skall Mata Brutus med Hur Man Gör och Hur Man Skriver Hur Man Ska Göra´t. Brutus Har inte Hjärnan Att klara Av Detta. Stackars LillPatton.

LillPatton skall visst Ansvara För det Tunga och Svåra Som Sker. "Hahahahahahahahaha" Tänkte LillPatton. Klever. Verkligen. Speciellt Som LillPatton Inte Har En Susning om Vad Som Skall Ske För Händelser, Under Händelsen. Då Har Han Garderat Sig VGurra. Tror Han.

DenSnälle Sa idag Till LillPatton Då De Båda Med Sorg i Hjärtat Samt i Blick (De Saknar general Patton) Tittade på MäHät där Han gick och Lekte Man/ Agent/ Ball/ VetNÅgot/FörSöker verka Smart "Det Är Nog Bara En TidsFråga" ... "Det tror jag Inte" Sa lillPatton. "Den Hjärntvättade Idioten Fattar Ju inte Ens Klarspråk från TungGung". "Så Han Slutar Inte friVilligt"...

Jävla Amatörer. VGurra Och Hans Pack. Att visa Mallar För YtterstAnsvarig, Det kan Han. Men VGurra skiter Totalt i Hur det Är i Verkligheten. En Svår Psykos Har VGurra anser LillPatton.

Den PsykosBubblan skall LillPatton Slå Hål På. Riktigt Snart. Men Först Skall De i PlatsBubblann få Lämna Sitt Bidrag. Om De Törs. De Fega Fanarna. Där Är det Bara Gnäll. Mycket Snack Och Ingen Hockey i PlastBubblan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar