söndag 2 augusti 2009

DårHuset: Stor & Stark


Många fighter lär Det bli Framåt Hösten, LillPatton mycket Väl vet hur VGurra tänker PungSparka henne. Och det Är när VGurra är På Bra humör han Pungasparkas. Men Nä - Det Blev fel, LillPatton Har ju Ingen pung!

LillPatton är den Enda på Jobbet, Inklusive De Så kallade Karlarna, som Har stake. Det är därför Det går så Lätt att Säga så, att Någon Skall PungSparka LillPatton.

VGurra Tänker som Vanligt ut Lömska Planer för att Sänka LillPatton. Och Helst skall LillPatton Vara Begravd, önskar VGurra. LillPatton, Som Så Stiligt Knäppte både VGurra och Lallande Jesus (MäHät) på Näsan här i Våras och De två JubelIdioterna blev Kallade till TungGung för Utskällning. Det Har Inte VGurra Glömt. LillPatton Spelade ut VGurra. VGurra var Förnedrad.

Så nu har LillPatton både VGurra och MäHät och Brutus att Knäcka under Hösten. MäHät kom över på LillPattons Sida här Innan semestern Då han Förstått hur VGurra ljugit och Framförallt, så Fatta nog MäHät hur VGurra fullkommligt Skiter i MäHät då det blåser Hårda stormar.

Dock, icke att förglömma, MäHät är en Idiot, och har en Mycket trög Hjärna. Om det Nu finns Någon hjärna Alls att Tala om. Religiösa är Inte kända För att Tänka Själva. MäHät är Absolut inget Att lita På. Det vet LillPatton. MäHät är en JubelIdiot. En Rövslickare. En Fegis. En religös Lallande lättmanipulerad Idiot.

LillPatton Gör bäst i Att börja Träna igen. Boxhandskarna På. Ingen Är bättre än Sin senaste Seger. Och Dem kan Man inte Leva länge På.

Game On.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar