torsdag 13 augusti 2009

DårHuset: En HjärnCell


Har Herr FuckFinger. En Hjärncell. Herr FuckFinger Är Så Korkad att LillPatton Faktiskt fick Behärska sig Idag. Annars Hade LillPatton Sagt åt Herr FuckFinger Att gå och Hälsa på Fröken Höger. Herr FuckFinger förstår inte Vad LillPatton säger. Herr FuckFinger vill Göra som Han vill. Men det Får Han inte För LillPAtton.

Herr FuckFinger kan Inte göra Två saker. Knappt En sak. Herr FuckFinger Informerade LillPatton Om att MäHät minsann Hade frågat HONOM, Herr FuckFinger, om han Kunde tänka Sig att Arbeta med att SnurraRunt under Några veckor På sommaren, istället För att Sitta Still på sin Vanliga DårHus Avdelning och vara Ett RiksPucko. Och Herr FuckFinger hade Accepterat. Nådigt.

Det är så, sa LillPatton Efter den Första gången Herr FuckFinger Ifrågasatt Varför Han måste Vara På ett visst Ställe då LillPatton och KOllegorna bad Han att KOmma. "Det Är För att Du SnurrarRunt" sa LillPatton. Då Får Man göra Det Mesta. "MäHät FRÅÅÅÅGADE MIG Om jag kunde Tänka mig att SnurraRunt och Jag sa JA" fortsatte Herr FuckFinger och blängde Så där Ilskt På LillPatton Som Bara Idioter kan Med sin IdiotBlick.

"Och ?....." sa LillPatton och Tittade in i Det Korkade ögonen och Det Förnärmade AnsiktsUttrycket. "Du Ska vara Där det Behövs Snurras, Vad Är det Du inte Förstår" "Jävla Idiot" tänkte LillPatton Och Spände Ögonen i Herr FuckFinger och Sa då Hon Och Kollegorna och Folket Runt OmKring började visa Tecken på Att Vilja Slå Ner Idioten med Vän Röst och en Blick av Förakt till Honom: " Gå och Vattna Blommorna". "Där, Långt Borta".

Herr FuckFinger Är så Korkad och Så SenilLight att Han Faktiskt inte Fattar vad LillPatton säger. Herr FuckFinger Tror han Kan Göra vad Han vill, Nästan. För VGurra har Sagt att Han och Herr BlåLäpp är Bäst. VildaCellenEllen Och LåtsasPoliasen stod Bredvid LillPatton och Njöt av Att LillPatton Frustade Över Herr FuckFinger.

Sen på Eftermiddagen så Fick LillPatton Nog. Det Hände en Sak och Idioten Gick hem. Erbjöd Sig inte Ens att Stanna. Tur Att LillPatton har Annan DårHusPersonal som Ställer upp.

Herr FuckFinger. Herr MäHä och Herr VGurra. Tack. Tack För att Ni Gör Så LillPatton Får öva På Sitt Tålamod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar