måndag 3 augusti 2009

DårHuset: Fly Fältet


Det är Illa. LillPatton vill Inte vara Här. Har Varit på Plats i Några timmar och Håller på Att bryta Ihop. LillPatton Hade faktiskt Lite hjärtklappning Vid 10 snåret. Det Kan inte vara Speciellt bra.

Brutus är Less. De Allmänna Dårarna är Less. T o m Idioterna på Avdelningarna LillPatton arbetar inom är less. Ingen styrning finns. Ingen ledning finns.

VGurra går runt och Yrar. MäHät har Bara ställt Till det under LillPattons Semester. han Har gjort en PowerPoint som Ingen förstår, och Som alla Skrattar åt. "Hur Går man från Porten till Sin avdelning" en sån PowerPoint har MäHät gjort.

PowerPointen är Laddad med lite "HemligAgentTänk"....Och Bilder. Bilder! LillPatton Höll på Att ramla Av Stolen i morse, så Mycket skrattade LillPatton. Och LillPatton Nästan grät, för LillPatton Förstår nu ännu Mer, Hur Lite MäHät Förstår.

"MäHät har FAN i MIG ingen HJÄRNA", muttra LillPatton i Morse Då LillPatton var Inne på Kontoret. "Det är garanterat TOMT där uppe" fortsatte LillPatton medans hon drack sitt Goda kaffe. LillPatton inser att Hon kommer Få ett Helvete Här till Hösten.

LillPatton har Suttit med en Trött och Less Brutus i timmar idag. Försökt få Han att Förstå han Måste bort.

LillPatton måste bort med. Fort som fan. Run. Fly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar