söndag 16 augusti 2009

DårHuset: Strategi A La VGurra


VGurra har Sagt Till VildaCellenEllen att Hon Är Bäst. Så Bra att VGurra Önskar Han Kunde Klona VildaCellenEllen. Det Är Så VGurra Håller De Sjuka I Schack. Tills De Kommer På att VGurra Ljuger... Och VildaCellenEllen SOm Är HanSomBestämmers (HSb) HatObjekt. Tänk Om HSB fick Reda På detta.

En Hel PersonalStyrka På DårHuset Är Trött på Vilda CellenEllens Mentalt Instabila Person, och Detta Trots Att De flesta På DårHuset Har Fina Diagnoser de Med. VildaCellenEllen Suger. Både Kraft Och Energi. Men VGurra, Han Bara Vänder Ryggen Till. Precis Som Med Herr BlåLäpp Och Herr FuckFinger b la.

VGurra är KonfliktRädd, Förstår LillPatton Mer Och Mer. Om Man inte Synar Hans Lögner, så Som LillPatton Gjorde, Då Får man En RAbiat FullBlodsIdiot Efter Sig. En Sån som Inte Klarar Av att Bli Ifrågasatt. Som Inte Kan Tänka. Taktiskt eller Smart. En Karl Som Blir Kränkt.

VildaCellenEllen Skulle För Länge Sen ha TvångsDeporteras till Ett Annat DårHus. Kollegorna Suckar och Förstår Inte Varför VGurra Ljuger för VildaCellenEllen.

LillPatton, Hon Bara Skakar på Huvudet När DårHusets Invånare Frågar Henne Vafgör VGurra Favoriserar DE Absolut Sjukaste som Finns på DårHuset. De, och de Fega JA Sägarna, dessa Personer Gillar VGurra. Eller, "The LättLedda Idioterna utan Hjärna" som LillPatton Benämner dem.

En Liten Människa på DårHuset Har Även Den UtTryckt Sitt MissNöje Med Att Arbeta där. Detta Är En Person Som Paragrafen Gillar, iaf Utåt. Den Personen Trivs Inte Alls. Och Vill Bort NU.

Det Är en SJuk Stämning. En Sån Stämning VGurra Försökte Lura På De LättLedda samt En Konsult och HSB att läget Var på DårHuset För 1 år sen.

Undra Om LillPatton Orkar. Undrar Det. Det Är Långt Till Jul och Nästa Ledighet.

SkyddsDräkt och Handskar På.

LillPatton Börjar Fatta VGurras Plan.
Game On.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar