torsdag 27 augusti 2009

DårHuset: Tyst


MäHät går Runt och Ser lång Ut i Ansiktet. Tittar på LillPatton Med Plågad Blick. "Det hjälper inte Mig Ett Dyft.." tänker LillPatton och spottar Föraktfullt efter alla Som "Tycker Synd" om men Inget Gör. "Syltryggar..." muttrar LillPatton. "Är omringad av dem".

"Var ska Du LillPatton..." säger Några av Hennes DårHusIntagna då De Hört Djungeltelegrafen. "Jag Ska Bort...." Svarar LillPatton. "VA??...." Sade de Intagna. "Förklara,vaddå Bort, Du måste Säga Mer än Så.." Sa De intagna.

"Kan inte.." Sa LillPatton, "För att JaG Kan Helt Inte Förklara Eftersom Jag inte Fattar Själv" .... De Intagna såg förskräckta Ut. "På Måndag får MäHät Förklara vad VGurra Menar.." Sa LillPatton och kramade Om Sina förVirrade Boys and Girls.

LillPatton var Och Handlade Blommor idag, Till Några på DårHuset Som Är Snälla Mot LillPattons Vinge Då de Ofta behöver går Iväg från DårHuset för Att Ladda En Apparat som bara Kan Ladda utanför DårHuset. Och Som är Väsentlig då De Kommer Folk som Skall Hälsa PÅ DårHuset. Och som Gör att DårHuset slipper Ilskna Brev eller personer i Lika hög Grad som de Annars skulle Möta Dem.

Ledningen på DårHuset Skiter i Att De intagna Måste gå Med den dyra Apparater genom Stan, om inte Några Apparater försvinner Vill Säga, då Kommer de (Ledningen) Föra ett Djälva liv, och Anklaga LillPattons intagna För stöld, det Vet De Om alla Intagna. "Obehagligt...." säger de.

Därför Brukar LillPatton gå Själv Med Apparaten. Bättre att De från LEdningen anklagar LillPatton om Något Försvinner, än Hennes Intagna. Men LillPatton har En Deal med Denna Avdelning som hjälper LillPatton och Hennes Intagna en Gång i Veckan sen 1 år tillbaks. Och De förtjänade Uppskattning med Blommor. Trots att LillPatton med Intagna Tackar Tusen gånger då De är Där och får Hjälp.

"Man kanske Skulle ställa sig Och sälja Blommer på ett Torg.... "Funderade LillPatton Efter att Ha införskaffat en Vacker Bukett. "Verkar Vara ett Mer BehagligtLiv än Det På DårHuset Där man Får Hugg och Slag Hela Tiden... "

LillPatton är Helt Slut. Kaputt. Finito.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar