torsdag 26 maj 2011

Ja Tack - Gärna


Bäst Vore Om VGurra -MäHät -Paragrafen Och LäckerBiten Försvann Och Vi (El Frisko In PannBenen) Fick TillBaka Vår Förre ÖversteHövding- Han Som Var Före VGurra. Jag (LillPatton) Menar Inte General Patton (För Han Vill Inte Men Det Vore Allra Bäst) Utan En Annan- Som Var Cheif Över GeneralPatton So To Speak. LäckerBiten Förstår Ni- Håller På Att Skaffa Sig Mark På Golvet Via Mest De I ElitStyrkaDubbelNolla- Men Även Också In DaHouse Higher Up And Bredvid.

VGurra- Den LättLurade LättManipulerade Människan (Han Som Tror Diagnoser Är Människor Som Är Vid Vettet)Ser Inte Detta Som Pågår -Utan Blåses Rejält Av LäckerBiten. Eller Så Är Han -VGurra- Med På Allt. Men Det Tror Jag (LillPatton) Inte- Så Korkad Kan Man Bara Inte Vara.

LäckerBiten Tänker Ta Över VGurras Position- Mark My Word. Då Blir "Alla" På Hans Sida Utan Jag (LillPatton) Och KOllegan- EfterSom Vi Är Lite För Smarta För Hans VälBefinnande- Och LäckerBiten Vet Om Det. Kommer LäckerBiten Till Makten- Då Ryker Vi Två. De Andra Av De Av Våra Kollegor Som Är Med- Emot Denna Galenskap- Är För Fega, För Att Våga Stå Upp Eller Stå Emot Trycket.

Det Skall Bli En Intressant Höst Och Vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar