söndag 22 maj 2011

DårHuset: "Vi Vill Ha Någon Som Leder Oss"


Sade Mytomanskan Till LillPatton. "Nu Är Det Illa När En Av De Allra Trasigaset Av Dem I De Trasigas Armé -Önskar Ledning OCh Guidning På Den Minerade Stigen..." Tänkte LillPatton Men Hade på Sig TjänsteMin Nr Tre (Vilket Är Den Där LillPatton Ser Ut Som Om Hon Bry Sig).

"Hur Är Man Funtad -Då Man Brännt Alla Sina Skepp- ÄVen Bland De Med Diagnoserna-Och Då Önskar Att LillPatton Skall Kliva In Och Få Ordning På Saker Och Ting...." Var Det Kanske Någon Som Undrade Om LillPatton Funderade Då Detta Ovan Nämnda Mening Yttrades - Men Icket. LillPatton Är Skolad Bland Dårar -Idioter Och Riktigt Farliga Människor - Så För Att Förvåna LillPatton Krävs Det Ganska Mycket, Vilket Ni Vet.

VGurra Sade Till LillPatton För Flera Herrans År Sedan Att "LillPatton- Du Skall Vara Som En Morsa För Dem.." - Vilket LillPatton Ifrågasatte Och Vägrade Samt Påpekade Att "De Flesta Av Dem Säkert Hade En Egen Mor..." Det Gillade Inte VGurra Att Höra. LillPatton Hjälper Och Stöttar De SOm LillPatton Ömmar För- Som Behandlas Som Skit Och Inte Kan Försvara Sig Själva.

nte Går LillPatton Runt -Och Låtsas Bry Sig- Om Störda Människor (Medarbetare) Med Grava Diagnoser- Eftersom LillPatton Inte Har Det Som ArbetsUppgift. Och Inte Heller Bryr Sig LillPatton. Hon Anser Att Riktiga Proffs Skall Hantera Dessa Riktigt Störda Människor -Som Mytomanskan OCh VildaCellenEllen och Brutus M Fl, Som LillPatton Flaggat För Uppåt Till De Som Har Betalt För Att Ta I Saker Som Dessa- För Länge Sedan.

(Eftersom VGurra (Högsta PajasIdioten) Är Väldigt Svag För AlleHanda Störda Männsiskor Med DrogProblematik Samt Grava Psykiska Problem- Händer Ingeting. Ni Förstår Vilken Tickande Bomb Detta Ställe Är).

Mytomanskan Har Nu Vänt Ryggen åt VildaCellenEllen- LillFyllo- Hennes F d Bästisar I StördaLigan- Och Brutus Har Mytomanskan Golat Ner Till LillPatton. LillPatton Gola Ner Mytomanskan Hos MäHät- Som LillPatton Vet Kommer Att Skvallra Till Brutus Fortare Än Kvickt. Brutus- Som Tror Sig Vara GudFaderHimself- Kommer Att "Kalla In" LilleSurPilleVicken På "Samtal" I Någon Skrubb - För Brutus Tror Sig Vara Chef- Vilket MäHät Är Egentligen -Men Inte Mäktar Med Att Vara- För Det Är Honom överMäktigt Med Dessa Störda Lirare Som Han Inte Vet Hur Att Hantera (Och Inte Heller Har Backning Från VGurra).

Brutus, Som varken Har Förmågan- Kunskapen- Insikten - ErfarnhetsBanken Som Krävs För Att Först Och Främst Göra Det han Skall- Och Det Han Tror Sig Göra Riktigt KalasBra Istället För MäHät leder Bara Till Ytterligare Kaos- Mobbing -Och En Riktigt Pissigt Skitig ÅngestLaddad ArbetsMiljö- För De Flesta Av Alla Andra Kollegor.

Och Inte Heller Där Har Brutus De Andra Egenskaperna Som Krävs För Att Leda Folk- Eftersom Han Är För LättManipulerad Av De Störda Diagnoserna- Som Bara Vill Göra Ingenting På ArbetsTid. De Vill Vara BrandMän kan Vi Likna Det MEd. Som Inte Helst Ska ha Några Bränder Att Släcka- Eftersom De Inte Har Varit Med Om Några. De Har Konfliktsamtal Under Vägledning Av En Riktigt Duktigt IckeKvalificerad KvackSAlvare- Så Det Blir Som Ni Förstår Ingenting Gott Som Kommer Ur Detta.

LilleSurPilleVicken Kommer Att Gå Neka Till Allt (Mytomanskan Menar På Han Mobbas Av ElitStyrkaDubbelNolla)- Mytomanskan Blir Kompis Igen Med VildaCellenEllen Och LillFyllo- Och De Kommer Alla KraftSamla Mot LillPatton. Detta Kommer Att Ske Nu Straxt Innan Sommaren Eller Kort Tid Efter Den.

LillPatton- Är LEss Redan Nu. LillPatton Har Redan Förutsett Alla Deras Intriger Som Kommer Och LillPatton Redan Gått Igenom I Sin Skalle Hur Dessa AnfallsPlaner Skall Hanteras.

"Jävla SvagsintaPajasIdioter - Vad Är Det För IdiotDagis Detta Egentligen.." Mumlade LillPatton För Sig Själv Idag Under En Stärkande Promenad Som LillPatton Tog Ute, Bland Allmänheten- Klädd Som En Vanlig Människa Då LillPatton Funderade Över Livet Och Tänkte Ut MotPlaner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar