tisdag 1 mars 2011

DårHuset:To Diss


Dra Mig Baklänges vad LillPatton Har Dissat LillPilleVicken idag. Inte tittat på Nollan- bara sagt "HEJ" till sällskapet han kommit med (fegisar kommer aldrig ensamma)som varit VildaCellenEllen. Henne Har LillPatton Tittat På Med Sin AvSökningsBlick (Som Ser Störningar OCh Vad För Droger Som MöjligtVis Kan Vara InTutade i Kroppen) Medans LillPatton Sagt "HEJ" eller "HEJDÅ" till dem.

Ty Hur De Än Vill Så Kan De Inte Undvika LillPatton. Eftersom LillPatton Is CApoDiTuttiCApo. Och Är Man DÅ Inte Vän Med LillPatton- D v s Har Uppfört Sig Som Dessa Två Tomtar Har Gjort GenteMot LillPatton Och Hennes Armé av Friska (Nåja) Vänliga Människor- Så Har Man Gjort Ett Kraftigt FelVal I Sitt Liv.

Alla Utom Nästan HEla ElitStyrkaDubbelNolla (En av Dem Hade Stake Nog Att Stå Emot En Grupp Med Sjuka Psykoser)Gav pengar till LillPattons Present. En annan (Och Det Var Faktiskt LillFyllo)- Bad om Ursäkt Över Att Han Glömt Insamligen Till LillPatton. Vilket LillPatton Mycket Uppskattar och Respekterar- Att LillFyllo Sade Så- Vare Sig Han Menade Det Eller Inte. Tyder På Lite RyggRad.

De Övriga (5 man -Varav Två är StenKorkade- Med typ 1 vardera HjärnCell- de har alltså inget minne och man kan inte riktigt vara ilsk på dem) Plus Mytomanskan (Ni vet Hon Som Inte Blir Påsatt Ordentligt Eftersom LillPilleVicken HAr Just Det- En LillPilleVick- Samt Ej Någon SexDriv ÖverHuvudTaget. Detta Vet Hela Firma The NutHouse AB- Eftersom Mytomanskan Så Vänligt Berättat om Dettta För Sina Kollegor.

Detta Roar LillPatton Något OerHört- ATT De som Är Latast Och Stördas Och Mest Under Påverkan Av Droger På Hela Bygget- Är De Som Är Mest Sura På LillPatton Och Hennes TillTvålande Av Dem- Dessa Spårande Diagnoserna Samt PSykoserna.

Samt Att Övriga Uppskattar LillPattons Quest For Peace and Quiet At The NutHouse. Det Är Det Enda Som Firma The NutHouse AB:s alla UnderAvdelningar Enats Om På Väldigt Länge. Att LillPatton Skulle Ha Fin Present Med Massa Dineros.

Så LillPatton Som Kan Spela Detta DissSpel Om Någon- Att Helt Visa Att VederBörande Inte Är Vatten Värd- Lägger Snart In En Högre Växel.

Och Så Är LillPatton Befriad Från Att Gratulera de i ElitStyrkaDubbelNolla På Deras Bemärkelsedagar Som Kommer.

Kanske Barnsligt- Men Vet Ni- Någon Jävla Måtta Får Det Vara På Daltandet. Är Man en Finne I Röven På Folk- Då Är Man Inte Trevlig. Och Man Växer Just Där- I Röven På StolpSkott- Eftersom Ägarna Av Röven Ska Känna Av En Så Att Säga. Ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar