torsdag 17 mars 2011

DårHuset: "LillPatton-Varför Är "


LilleSurPilleVicken Så Sur OchFörBannad Hela Tiden"... Sade Herr BlåLäpp TillLillPatton Igår. ""Tja...." Sade LillPatton OchSade Inte Mycket Mera Än "Vad är Det jag Brukar Säga Att GrundProblemet Är Om Någon UppFör Sig Illa Och Sjukt Otrevligt"... Sade LillPatton Efter Att Ha Fått Ordning På Sina AnsiktsMuskler. "Att Han/Hon Inte Mår Så Bra.....!" Svarade Herr BlåLäpp Med En AHA-EurekaMin i Sitt Snälla Ansikte.

Och Han Fortsatte... "LilleSurPilleVicken Är Så Pass Otrevlig Att Jag Skäms - Och Han Verkar Inte Förstå Skillnaden Mellan Sig Själv Sitt PrivataJag- Och Sitt YrkesJag" Sade Herr BlåLäpp Fast Med Andra Ord (dessa Var LillPattons). Men Herr BlåLäpp Sade Någonting I Stil Med Detta- Fast i Lite Mera LekManOrd

LillPatton Har Haft ChrashCourse Med Sina MedArbetare Och kollegor Gällande Enklare Diagnoser Så Att De Skall Känna Sig ÖverMäktiga Dessa Störda Lirare De Måste vara Runt PåSin ArbetsTid- OchInse Att De- Är Friskare OCH Starkare i Pallet- Än Dessa KomplexPajasar).

"Sen Kom LilleSurPilleVicken Och Var JätteKonstig- Och Han Försvann in XX-Och Sen Kom Mytomanskan Efter-Tror Du HonTröstade Honom.." Sade Herr BlåLäpp Till LillPatton.

"Nä..."Svarade LillPatton.

"Gå TillMäHät Och Berätta".. Sade LillPatton. OmDet Fortsätter SåHär "Han Måste Veta Så Han Kan Agera"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar