fredag 18 mars 2011

Om En Man Som Man Aldrig


Träffat Tidigare Insisterar På Att Få Träffas- Första Gången- Hemma Hos Er I Er Lägenhet/Hus/TrädGårdsStuga- Så Gå Inte Med På Detta. Det Är Vad Man Lätt Kan Kalla För InteSåSäkertLäge. Eftersom Han- Som Man Då Tror Sig Har Talat Med På Nätet- Inte Kanske Är Den Karln Som Dyker Upp Utanför Din Ytterdörr Sedan. NotSoKlever Beslut.

Varför Nämner Jag Då Detta. Jo- För Att En Man Vill Göra Just Så- Och Han Kan Jag Berätta Är Nu Kraftigt Avpolleterad. Märkligt Hur Många Karlar Egentligen Som Har Detta Som Våt Dröm. Att Plinga På En Fullständigt (Nästan) Okänd Kvinnas Dörr Och Sedan Tro Att De Skall (För De Tror Detta- Att Detta Vekligen Kommer Att Ske,Dessa StolpSkott) Att De Skall Lyckas Välta OmKull´En. (För Binge Aktiviteter Alltså- Och Vet Ni Inte Vad "Binge" Betyder Så Googla).

När Det Är Någon Som Har Verkat OK Och Som Man Har Haft Ett Visst Utbyte Med-Så Blir Man Lite Trött. Pajasarna Som Skickar Sådant Brev I Ren Desperation Utan Någon Som Helst Tidigare Kontakt -De Bryr Man Sig Inte Om Att Svara På.

Men Just Denna Karl Verkade Bra- Så Det Var Synd På Så Rara Ärtor. Därav Tar Jag Nog Och Träffar En Annan Av Mina Karlar I Afton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar