måndag 28 mars 2011

Jag Är Trött


Och När Jag är Trött Blir Jag Lat. När Jag Är Lat Orkar Jag Inte Ränna Runt Och Koppla på Stora Charmen (Om Jag Nu Vill Och Känner För Det) Men Nya Män. Därav Fastnar Jag I Fällan "Meet Whith The Nuvarande Boysen.." Vilket För Just Nu Fortfarande Är Mr Hantverkaren. Det Är Ju Som Så Att Jag Kommer Att Få Ställa In Med En Av Mina Nya- MöjligtVis Med Dem Bägge Två- Dessa Nya Herrar Som Jag Hade Bokat In Att Träffa Denna Vecka.

Irriterande.

Mest Av Allt Beror Detta På Att Jag På Mitt Kneg Skall Arbejte Lite Väl Mycket Denna Uka. Så Jag Kommer Inte Orka Med Att Gå Ut Och Socialisera Och Vara Trevlig Sent Om Kvällarna. Och Sen Sitta Och Behöva Tänka På Att Inte Skrämma Dem(Om Jag Får Dessa Lite OsäkraRädda Vibbar) Ifrån Den För Att De Ser Min Underbara Person- Vilket ibland Händer Ska Ni Veta. De Blir Helt Förskräckta En Del Av Dem De Stackars Små Liven.

Vilket Man Tycker De Borde Ha Förstått Då Man Har Haft Kontakt Innan Mötet. Men- Där Ser Ni Hur Mycket En Del Män UppFattar Innan Ett Meeting.

En Del Blir ÖverLyckliga Just För Att Det Visst Anas - Min Dominanta Sida Där i mIn Personlighet. Och De Männen Vill Jag Inte Heller Ha.

Det Är FaniMig Inte Lätt Detta Ska Ni Veta. Så I Need My Radar Hel Då Jag Är Ute. Ni vet Ju Vilka Stollar Jag Har Sprungit PÅ Den Senaste Tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar