måndag 7 mars 2011

DårHuset: Tre StolpSkotts


Varav En (Mytomanskan) Behöver En Dildo Så Hon Kan Leka Med Sig Själv Och Bli Lite Glad Och Lycklig- Gärna En En Stor Fet Svart Variant- och Den Andra Av Dem (LillPilleVicken) Behöver En liten Mindre Variant Av Den Stora Svarta Sorten (Eftersom Han Är SmygBög Eller Vad Det Heter Då Man Inte Själv Har Accepterat Att Man Är Gay Fast Hela Ens (Normala) Omgivning Ser Detta Och Så Har Gjort Sen Första Gången De Såg Vederbörande och Skakade Hans Slappa Hand.

Den Tredje Av Dem Behöver Också En DildoVariant - För Tro Mig- Det Spelar Ingen Roll Längre Nu- LillPatton Har Sedan Länge Genomskådat Den VildaCellenEllen Med Sin Osäkra SexuellaIdentitet. VildaCellenEllen Gillar Män. Och Vll Vara En Man Och Ligger Med Män. Gällande Detta Är LillPatton Bergsäker. VildaCellenEllen Är Riktigt Förvirrad Och OSäker Samt Är En Riktig BordeLineBrud. (Fast Fulare- Alla BordelineBrudar LillPatton Vårdat I SIna Dagar Har Varit SötaSomSOcker)

Fatta Cirkusen I Deras Skallar. De Ljuger Alla För Sig Själva Samt Varandra Och Försöker Leka FamiljeLiv Ihop Med Varandra. De Fick Till Det Genom Att En Behövde Hjälp MEd Hyran Oc Flyttade Ihop Med Han Som Vill Dölja Sin SexuellaLäggning Och Den Tredje Är Så Körd Att Det Bara är En TidsFråga Innan VEderBörande Tar En ÖverDos Av Det Som Den LillaDåren Går På.

LillPatton Är Så Less På Dessa Nötter Att Hon Nu Lägger In Den Ännu Mera Högre Växeln. "NuJävlarSkaDetBliÅkaAv Era Spårande DårDiagnoser........" ...

... Muttrar LillPatton Och Ska Försöka Att Inte Dra PÅ Smilbanden Då VildaCellenEllen Och LillPilleVicken Kommer Gående i Sin ElitStyrkaDubbelNollaKostymering.

För Trivs Man Inte I Sitt Sanna Jag Så Drar Man På Sig PajasUniformen För Att Passa In I Cirkusen Och Tror Att Ingen Skall Se Sanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar