lördag 20 juni 2009

Ergo


Någon måtta får det vara. Att de män som gör de mesta av kläderna till damer i alla åldrar är bögar de vet alla. Det är därför alla kvinnliga modeller är utan byst höfter eller lår. De är bara en stolpe med fötter de flesta av dem.

Män skulle aldrig dra på sig kvinnokläder, om det inte är maskerad eller så, så designern får nöja sig med en kvinna att drapera tyget runt.

Kvinnan gör designern därför snabbt om till en man, (svälter, ger droger) då det bestämts sen några år tillbaks, att det är sexigt med kvinnokroppar som ser ut Mick Jaggers. Sen kallar de kvinnan för "modell".

Alla manliga designers måste ha en crusch på Jagger. Eller har satt på Jagger allihopa och ingen av dem kan glömma honom eller hans sätt i bingen. Något åt det hållet måste det vara.

Det finns manliga modeller som ser vältränade och fräscha ut. De har designerna bara kastat in som ögonfröjd till oss damer (som gillar Män). Annars hade alla modeller sett ut som Mick Jagger i kroppen. Oavsett kön.

Så är det. Men förklara varför transorna är på väg att ta över nu. För andra veckan i rad ser jag i en av kvällstidningarnas bilagor att hon Bagge är på framsidan av tidningen. Igen. Why.

Är alla kvällstidningsredaktörerna Gay nu. Vilket de får vara, bara de inte prackar på oss vanligt folk deras usla smak och heta fantasier om män utklädda till damer.

Bagge, är inte det en hane? Eller var det en Bock? Eller var det en korsning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar