tisdag 16 juni 2009

DårHuset: Var Står Skåpet?


Ibland Måste man Visa Vem som Bestämmer. Och Det Gjorde LillPatton idag. Hon var Så Illa Tvungen för DårHuset höll på Att Rasa ihop då Det blev Anstormningar, Upplopp Nyintag och Utsläpp och Rymningar samtidigt.

Några av Händelsena som skedde var t o m planerade. MäHät. Som Inte Har Kompetensen att Tänka stort och Genomföra något Som Inte följer Mallen stod Handfallen och Förstod Kanske LillPattons Storhet. Men bara Kanske. MäHät måste kolla med VGurra först.

Det Som LillPatton Roade sig med Mest idag, var Alla SmåBruTusar som Försökte Hävda sin Plats i RangRullan. LillPatton och en Del av Armén som Hon valt Ut tog hand Om Dagens Dirigering. SmåBruTusarna, fick sitta på ÅskådarLäktaren. LillPatton Har Full KOll på sina SmåBrutusar.

Först lade sig Brutus i. Sen LillFyllot. Sen Sankta Cecilia. Men ingen Tala med LillPatton om det Som de Lade sig i. Utom Personalen, som Alla Rapporterat till LillPatton med Stora frågetecken. "Vi har ju redan Styrt upp detta, eller Hur"... sa LillPatton till sin Personal då de kom Undrandes. "JA" sa Personalen och Rasslade vidare för att Nöjt få säga till SmåBrutusarna att Tagga Ner å Ta en Kaffe.

Sen gjorde Brutus ett AllanRop som man kan Göra på DårHuset. Då Fick LillPatton Nog. Pykoser. Det Räcker Liksom med De Psykoser som Redan Finns på DårHuset. LillPatton fick Styra Upp.

Brutus Skyllde på LillFyllo. Sankta Cecilia gömde sig bakom Herr Oskuld. Herr Oskuld fatta Ingenting. Men det Gör Han Aldrig. LillFyllo var på Ett av Sina Sämre Humör och Behövde Sömn och Alkohol.

Allra Roligast hade LillPatton idag Då Hon Talade med LillFyllo. Mest för Att det äR Kul att Dribbla med ett Fyllo som försöker Dölja att han är ett.

Era Fega AmatörManipulatörer.. tänkte LillPatton. Och Förklarade För dem Alla Vem som Bestämmer.

LillPatton har Koll på Läget. Och Vet Hur LillPatton ska Placera Sina Pjäser. För SchackMatt Kommer Snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar