måndag 15 juni 2009

DårHuset: Elva Runt Bordet


Är de på MåndagsMornarna då det är möte med Ledningcentralen. "Elva Personer,Sex Diagnoser"..... mumlar LillPatton irriterat. De enda som Är Någorlunda Navlade och Friska i Skallen på Dessa Möten är (bortsett Från LillPatton själv) Rosy Cheeks, DenSnälle, Vice VD och EfterTrädaren.

EnFegEn har Diagnosen- "Skaffa Stake". Han är inte lika Jobbig Som de Andra.

Att ha BrandMannen, VGurra, MäHät, Paragrafen och Fyrkanten runt omKring är jobbigt. Alla dessa Diagnoser som Kräver Luft OCh Inte Lyssnar Till Varandra. De Är alla Gravt Störda.

När LillPatton lämnade Mötet kände LillPatton Hur hon Måste Bort. Snarast. Det Känner LillPatton varje Måndag efter Detta Möte. Det Så sjukt På Dårhuset att LillPatton Känner hur Hon Måste Behärska sig För att Inte gå In och Knäppa dem Allihopa.

Rosy Cheeks är Trött. Och Blir inte heller Hon Piggare av att Arbeta på Dårhuset. Att vara Runt Sex Diagnoser samtidigt tar på Krafterna. LillPatton Såg Idag Roat på Hur VGurra nu Lägger Huvudet på Sne till Rosy Cheeks då han Talar med Henne. Klumpigt VGurra.. tänkte LillPatton och Fattar direkt VGurras Stategi.

Men Rosy Cheeks talar Med VGurra På det Där "HurtFriskaSättet" som Man Bara använder Då man talar Med Idioter. Så LillPatton Är Stolt över Rosy Cheeks.

Den händelse på Dårhuset som LillPatton själv Höll i Tillsammans med Rosy Cheeks eminenta Administrativa Talang, den Händelsen som LillPatton inte längre får HandHa för VGurra, den Händelsen Kräver Sex man. Sex man istället för LillPatton. Tung Kompetens.. tänkte LillPatton Roat.

Brutus är Den som Skall å Föra ner Det i MallForm åt Dessa Kompetenta Herrar. Brutus håller på Att Förgås av ViktigPetterHybris. Brutus Tror Han är Chef Över Dem alla. LillPatton har svårt att Hålla Masken då Hon Ser och HÖR Brutus med MäHät och De Andra Diagnoserna.

Till Brutus Hjälp att Föra ner Detta i MallForm Har VGurra valt Ut LillFyllo. Inte FyllSkallen, utan LillFyllo, som Inte Ännu Fått lika Grava AlkoHolProblem som FyllSkallen men Är på God Väg.

LillFyllo var en av Dem som VGurra Manipulerade med Mest, Då de Sökte och Fann.....*TrumVirvel"... MäHät.


LillPatton får ännu mer Vatten på sin Kvarn om att LillPatton är Störst, Bäst och Vackrast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar