söndag 21 juni 2009

DårHuset: CountDown


Om fem Dagar. På Fredag sådär Runt efterMiddagen när LillPatton känner För det, lämnar LillPatton och Tänker inte Ens gå förbi Dårhuset de Få dagar av Semestern som LillPatton är Inne i staden. Eventuellt ska LillPatton Träffa en f d kollega, Herr Vass på en bägare eller två då hon Flytt DårHuset där på eftermiddagen.

Att Skvallra och hånfullt skratta åt alla Idioter som Stackars LillPatton är Omringad av Står på Agendan. Och alla Situationer som LillPatton och Herr Vass fått fått sejva åt Idioterna. Både Herr Vass och LillPatton har en Släng av StorhetsVansinne. Mest av den Sleven har LillPatton.

LillPattons Förstår inte hur Hon denna Sista Vecka ska orka Komma ut sängen på mornarna. Eller Att Inte Hånle åt MäHät och VGurra.

LillPatton måste Försöka tänka ut Hur VGurra tänker Klämma åt LillPatton efter Semestrarna. Och Sätta en Peng På när VGurra Flyttar ner MäHät till källaren för bättre KOll.

Samt Sätta en Ännu Större Peng på Att TungGung skrämt vettet ur MäHät. MäHä Borde säga upp sig snarast OmedelBums. Det skulle LillPatton göra om Hon vore i MäHäts skor. Men, MäHät är en NoBrainer så det Lär Ju Inte Hända.

LillPattons Note to Self:
Skicka inte Så mycket RökSignaler till Läckerbiten.

BrandMannen reagerade så Kraftigt på det Ute på krogen Sist. BrandMannen är SprittSprångande Galen. Honom vill LillPatton Inte ha Krypandes Runt Hennes Kontor. Eller Utanför LillPattons Hem.

1 kommentar:

  1. Du är ju för grym! Jag bara älskar att läsa all tragikomik som sker på dårhuset.
    /Dottern

    SvaraRadera