onsdag 17 juni 2009

DårHuset: Ordning


LillPatton har Varit på PickaLurven två gånger denna Vecka. Igår var LillPatton ute På några Glas med Vilda Cellen Ellen. Idag med LäckerBiten, Paragrafen, VGurra, Den Snälle, EnFegEn, BrandMannen, LillFyllo, LåtsasPolisen, Fyren, VildaCellenEllen och faktiskt MäHät. I en Kvart. Som djupt Troende och LättLedd dricker Givetvis inte MäHät.

Anledningen till Trevligheterna var att Vice VD är Ny. Han skall Trimmas in. Då börjar det med AlkoholIntag. Tidigt.

LillPattons Pekande med Skåpet som Hon Ställde Ner Igår har Betalat sig. MäHät är Förnedrad. Han Kan Inte Dra Eller Placera Tunga och Känsliga Skåp själv. VGurra har Hängt Ut MäHät och lämnat in MäHät på slakt åtTungGung. Som rev MäHät i stycken.


VGurra lade ner Sitt Huvud på Bordet åt LillPatton att Hugga av tidigare i kväll. Så Mycket förstod LillPatton av VGurras Beteende mot LillPAtton. Precis, tänkte LillPatton.... Du skulle ha Lyssnat på Mig. Då Hade det Inte varit Denna Soppa som Det Blev.

LillPAtton och LäckerBiten har Haft så Trevlig med Varandra så denna Afton. Under kontrollerade TrevligHetsScener. LillPatton vet Att Läckerbiten Vet, eller Snart Förstår, hur LillPattons Plan var Igår Under Den Händelse som LillPatton Bestämde Skulle Leda till MäHäts och VGurras FaLL....

LillPatton lämna Festligheterna innan Det Braka Loss helt. BrandMannen var Galen, som Vanligt. VGurra var lättPackad, och skulle Ta i Hand, och Verkligen Söka LillPattons Uppmärksamhet. Hela Tiden. LillPatton Gillar inte sånt. Gillar Inte Fjäsk.

LillPAtton och LillFyllo lämna tilsammans. "JAHAJA"... sa Läckerbiten där Han satt Bredvid sin ÄppelCiderVinägerDrickandes Girlfriend som (självklart) dykt upp. "NejNejNej... sa LillFyllo skrattandes...

"Jag ska Dit.." och Peka Mot en av Stadsdelarna". "Och jag ska Dit", Sa LillPatton och Peka mot Sin stadsdel. Samtidigt som LillPatton titta i Läckerbitens Ögon och De Samtalade med Varandra Så där som Bara LillPattons och Läckerbitens Ögon Inte Rår För att deras Ögon Gör..

LillFyllo är Sugen på LillPatton. Det vet LillPatton- Och är Inte Dummare Än att Hon Tänker Utnyttjar det. Framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar