torsdag 14 april 2011

"Kan Jag Få Tala Med Dig.."


.. LillPatton.." Sade en kvinna Till LillPatton idag. Och så berättade den kvinna om hur (nu gör LillPatton en Halvlång historia kort) LillFyllo "Krävt" lite kyssar av en annan ung kvinna på personalfesten som nyligen var..

Samt att LillFyllo försökt lura in henne den unga kvinnan med honom in på muggen- Och Lyckats med detta - och där betett sig underligt- Samt sedan ett tag senare lyckas få med henne ner i ett annat rum där han tillslut

(Eftersom han inte fått någon puss eftersom flickan inte är intresserad av LillFyllo men hon inte är så där jättesmart...) Drar i Den unga kvinnans hår och för hennes huvud emot sig....

Varav den Den unga kvinnan sade "Sluta... ".... Och Svarade "Du är Läskig" Då LillFyllo frågade VARFÖR hon inte ville pussa på honom.

Namnen På Personerna Fick LillPatton Inte Direkt Av Den Som Berättade- Utan Det Var En Talande Tystnad Just Gällande Namnen Då Det Börjades Berättas. LillPatton Sade "VÄnta.."..

Och "Var Det X Och Y Eller X Och Ö Som Detta Gällde .." Fortsatte LillPatton- I EfterSom Det inte Finns Så Många Att väjla Emellan gällande saker som detta som sker.

Den Unga Kvinnan Detta Gäller Vill Inte Berätta Alls För Sina Chefer För Hon Är Rädd. LillPatton Kan Inget Göra Eftersom Detta är En Klassisk "Han Sade- Hon SAde.."Problematik Sade LillPatton Då Hon Fick Höra Att Den unga Kvinnan Inte Vågade berätta För Någon.

"Fråga Om Hon Vågar Berätta För Mig.." Sade LillPatton- "Annars kan jag (LillPatton) Inget Göra..."

LillPatton Uppmuntrade Den Kvinnan Som Informerade Om Detta Till LillPatton- Att ligga På Den Unga kvinnan Att Gå Till Sina Chefer Och Berätta.

LillPatton Fick Lite Puls Under Samtalet- Tänkte Att "FörIHelvete.." Men Höll Ansiktet I Schack Medans LillPatton Ställde Lite KontrollFrågor Till Sin Informatör.

LillPatton Skall Nu Göra Lite Seriöst Funderande I Några Dagar Över Hur LillPatton Skall Göra Med Denna Information för detta är som ni förstår Detta Är Inte Acceptabelt Beteende.

(Norrland har inte alls med detta att göra whatsoever. Det är en trevlig landsdel.Jag gillar bara rubriken)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar