söndag 13 februari 2011

HerreGud Vad


"Gör Man Om Dagarna På ett Sådant Ställe Du Skall På..." var det en del människor som frågade mig om då jag sade vart jag skulle då resan kommit på tal. Det är ju sådana dära människor som har svårt för att sitta still eller som har svårt att umgås med bara sig själva.

Kan berätta att Det händer inte mycket här nere. Det är Inget för den med svaga nerver. Man Äter god frukost. Solar. Badar. Smörjer in sig med solkräm. Dricker vatten. Badar. Dricker Drinkar (inte i solen jag är för gammal för sånt men däremot afterbeach och på kvällarna). Sen Sover man en stund till på stranden. Tar en beachprommis. Äter frukt. Tittar på folk. Badar lite mera. Äter god lunch. Smörjer in sig med solkräm. Solar. Tittar på omgivningarna. Slumrar till en stund till. Läser böcker. Dricker vatten. Löser korsord. Snackar med Trawelling Kompanjon (Väninnan) och andra trevliga människor som befinner sig här på vårt resmål. Duschar. Smörjer in sig med aftersun. Äter middag.

Tittar på folk- det är kul att gissa vad det är för personer/personligheter bara av att studera dem diskret. En del är inte kloka, det syns tydligt. En del funderar man på varför de har ihop det överhuvudtaget. Och många är trevliga.

Här funderar man mycket på lunchen (där på förmiddagen). Vad ska man äta för något gott. För att sedan- när lunchen är avklarad- ägna man eftermiddagen på stranden åt att fundera på vad man ska äta till middag, medans det där schemat ovan (sola- bada- osv) rullar på även under eftermiddagen.

Det Är Ett Mycket Ansträngande Liv Här Nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar