tisdag 20 april 2010

Some Are Klever


Som Det Heter på English. "Du Har Inte Bara Ditt Jobb Att Sköta Eller Hur..... " Sa En Person Idag Till LillPatton. "Nope..." Svarade LillPatton. "Du Styr Även Din Chef Tror Jag.." Sa Personen. "Styr och Styr..." Sa LillPatton, "Men Han Frågar Ju Hela Tiden" Och LillPatton Är Väluppfostrad Och Vet Att LillPatton Iaf Får Bajsmackan Ändå att Hantera och Styra Upp, När Det Går Åt Helvete Med Ärendet För Det är Illa Hanterat Från Början.... (Nej LillPatton Är Inte Bitter..)

Inte Nog Med Det, LillPatton Gör Även Delar av TomteArmens Nya "Elitstyrka"s TankeArbete, ElitGrupp DubbelNolla som LillPatton Döpt Dem TIll, Eftersom VildaCellenEllen, LillFyllo Och Brutus B la Ingår I Den. Eftersom De Skall Tänka Själva, Men Det Inte Riktigt Går Så Jävla Bra, För Att Uttrycka Sig Milt Så Får LillPatton Det Med På Sitt Bord. Sen Får LillPatton Även Tänka Åt MegafonKäften...

LillPatton Jobbar För Fan 4Dubbelt. Inte Undra På LIllPatton Har Starka Impulser Som Talat om För LillPatton Att Dra! Run Away! Alert! Abort! NoGOOd NoGOOD Skriker Något i LillPattons Huvud.

Det Kan Inte Vara Bra Detta. Tack Och Lov För Att Man Är Sund i Skallen, Tänker LillPatton Då Hon Drabbas Av De Starka RymmaKänslorna. Ty Detta Är Ett FriskeHetsTecken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar