onsdag 7 april 2010

DårHuset: Den Trallande Idioten och TrädgårdsTomten


Det är De Första Två Personer LillPatton Möter Denna Morgon. Den Trallande Idioten JubleIdioten är Så Jävla Dum Att han Inte kan Läsa VareSig KroppsSpråk Hos Andra Personer och Inte Heller har Insikten Att Förstå Att Andra Människor Inte Orkar med Hans Jobbiga Person Så pass Tidigt På Morgonen, Så LillPatton var Nödd OCh Tvungen Att Tala Om För JubelIdioten Att Hans Unge Gissningsvis Kommer att Gifta Sig Med En BergsNeger/ Zigenare för Att Hon Inte Har Förstånd Till Annat Eftersom Hennes Föräldrar Daltar Så in I Helvete Med Henne.

Sen Hann Fyrkanten Komma Över På Morgonen, Innan JubelIdioten Kom Och Han Hann Med Att Spy Sin GAlla Över Den Trallande Idioten Innan Han Avvek För "Permis" så Att Säga..

TrädgårdsTomten, Det är Egentligen En Bra Snubbe, Bara Det Att LillPatton Har PMFuckingS Antagligen, Ty Hon Tolererar inte ReklamRadio Så Tidigt På morgonen. Speciellt Inte Efter Att Ha Talat Om För JubelIdioten Att Han och Hans Fru ÄR Ena Riktiga NuTCases.

"Att Jag ÖverHuvudTaget Fortfarande har Vettet I Behåll, är TAMIGFAN Helt Jävla Otroligt" Muttrar LillPatton För Sig Själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar