måndag 19 april 2010

DårHuset: PangKnack


LillPatton har Endast varit Inne på DårHuset i Lite Mer Än 1 TImma, och LillPatton Har Redan Världens SkalleBank. Att möte VildaCellenEllen Och Endast Säga "Hej.." till Den Stollan, Och Behärska Sig och Inte Säga: "Gå Inte Som Om Du Hade En Stor Dase i Byxan...Du Är En Flicka För I Helvete.." .. För att Sen Springa PÅ Fyrkanten, Som Är Som En KärnKraftsverk Av Undertryckta Aggressioner Han Lägger Band På Så Att Han Inte Skall Flyga På Någon, och KVäver Den Rena Ilskan som Sprutar Ur Han, Precis Som Lava.

....Och Lägg Då Till, Som Lök På laxen, Det Där Hiskeliga Språket Han Talar, Som Ger En ÄNNU Mer PangKnack Att Behöva Lyssna På En Måndag Morgon.... För Att Sen Ha Den Trallande Idioten JubelIdioten Rött Upp i Sitt Nylle. För Att Sen Mötas Av en MegafonKäft Som ÄR Riktigt Förbannad (Men Så Där Undertryckt, eftersom Han Är KonfliktRädd). ..

LillPatton Är Just Nu Omringad av Fyra Män, Som Kvalar In I Ligan Av De Största Kärringar Hon Någonsin Mött. För Att LillPatton Inte Skall Bryta ihop Eller Slå Någon På Käften, Så Sitter Hon OCh Plitar nEr Denna TExt, I Sin NutHouse Diary, Som Antagligen Räddat Både Henne OCh De Andra Idioterna Från En För TIdig... Ja You Know.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar