söndag 20 maj 2012

Om Sex Veckor På Ett


Ungefär är det midsommar och då går jag- LillPatton- snart på välbehövlig semester. Det gäller att orka med slutspelet på The NutHouse där VildaCellenEllen, Brutus Och LillFyllo är satta ur spel pga dålig spel ifrån deras sida och ett briljant spelande av mig- LillPatton. VildaCellenEllen och LillFyllo går nu i behandling för sitt missbruk och sin (ickeexisterande)person som den tror sig vara.

och Brutus som inte har förstånd att förstå något av psykiska sjukdomar eller mänskligt beteende eller missbruk har kört dessa två trasiga lirare ännu mera djupt ner i missbruket cörtasi of MäHät, som inte fattar någonting och inte har förstått vad LillPatton snackat om då hon har sagt till honom att "De (VildaCellenEllen och LillFyllo) är Missbrukare och Har Ett TjuvAktigtMissbrukarBeteende- GÖR NÅGOT".

Så då går det för frireligiösa (och alla idioter) som anser att kvinnor är underordnade män som det har gått nu för MäHät. Han är så SideCornad så ni anar inte.

LillPatton förstå faktiskt inte varför de har kvar MäHät. En konflikträdd, feg, frireligiös man som bara ställer till problem då han blundar för dem. OCh Läckerbiten är inte bättre han, som gömmer sig bakom oord som "Jag Lägger Mig Inte I MäHäts DetaljNivå" fast LäckerBiten är välinformerad om vad som försiggår. Det har han antagligen lärt sig av VGurra.

Så The Hunt Of LillPatton fortsätter här nu veckorna framöver- Med siktet inställt vidare mot nästa person (er) på listan. "Tre Flugor i En Smäll" som jag- LillPatton -nöjt sade häromveckan till Kollegan då LillPatton fick alla tre (VCE, LillFyllo och Brutus)i fällan.

"Nu Vore Det Trevligt Om Det Blev Tre Till I Nästa Fångst", men LillPatton som har tålamod som få då det kommer till saker som detta (Hämnd)och kommer att fokusera på att plocka ner dem En och En...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar