tisdag 7 juni 2011

DårHuset: Helt Plötsligt Ändras Taktiken (Igen)


Och Jag (LillPatton) Fattar Att Något Är På G. Brutus Sitter Gärna Länge Bredvid Mig (LillPatton) Om Arbetspassen Då LillPatton Är Inne på KommandoCentralen och Berättar Om Det Ena Än Det Andra Ointressanta. Allt av Privat Natur och Jag (LillPatton) Gör Mitt Bästa För att Se Intresserad Ut - Fast Jag (LillPatton) Egentligen Är Hyfsat Stressad Och Inte Har Tid För Trams Som Detta.

Men- Det Är Intressant Att Se Vart Brutus Tänkter Gå Med Detta- Om Det Endast Är Ren Och Rå Rädsla För LillPatton (som de alla vet Make Things Happend- And Det Är Not Så Speciellt Kul för dem i ElitStyrkaDubbelNolla Då LillPatton Får Nog). Eller Om Det är Han MäHät som Pekat mot LillPattons Håll och Sagt "Keep Mama Happy Or NoBody Happy"... Men så smart är inte MäHät Utan Han Har Nog Sagt- "Håll Dig Väl Med LillPatton Så Får Ni SOm Ni Vill Ska Du Se" ...

Ännu Märkligare Är Att LillFyllo Och En till Aktivt Sökte Upp LillPatton Idag Då Hon Snurrade Runt På Ett Speciellt Ställe Och Skulle Kolla En Sak. NuVet LillPatton Att Information Som Detta- Att LillPatton Is In DaHaouse- Sprids Med DjungelTelegrafen så det var inte så förvånaden att de kom. Så Där lite Nonchalant "Vi Bara Råkar Komma Här Och Så Kommer Du- LillPattton- Också- Där"

SomeThings Fischy Is Going On I The State Of Denmark som LillPatton brukar säga (Fast det var länge sen).

Eller Är Det Så Enkelt Att LillPatton Lagt Lite GroundRules och Slagit Hål På Några Psykoser Som Äntligen Börja Utdela Sig. Eller Kanske Är Det Det - Att LillPatton Var Trevlig (LillPatton är Alltid Trevligt) Förra Veckan och Önskade "Trevlig Helg" Och Sade "Gå Hem" Till LillFyllo Då Han Darrandes PÅ Manchetten (Rösten) Ringde Och Hade En Fråga Till LillPatton.

Kan Det Möjligen Ha Slagit Till Nu- Att LillPatton Har Blivit Paranoid. (Läs Här)

Öööö- Nope.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar