lördag 24 oktober 2009

Samtal med En Idiot

Att samtala med en idiot kräver tålamod eftersom det går inte att samtala med en idiot eftersom idioten inte förstår vad man säger.Inte heller samtalar man om det som det var meningen att man skulle samtala om.

Att vara Rak och Tydlig i kommunikationen fungerar inte, för det förstår inte denna idiot. Mycket märkligt, för folk överlag fattar sådan kommunikation. Me nhar man med en Idiot med dålig självkänsla, självinsikt samt dålig med "Guts, Nuts & Brain" så kan man inte förvänta sig annat. Och har Idioten en Idiot till chef över sig, med precis samma problematik som Idioten själv. Samt Sveriges Absolut snabbast svängiga Humör och minne. Som Aldrig kommer ihåg vad han har sagt och skyller ifrån sig. Precis som Idioten gör.... Då är hela alltet det dömt att misslyckas.

Jag berättade en saga. Sagan om den lille Efterträdaren, han som kom och krävde respekt, men som alla undersåtar tyckte var en fjantig mes med för stora skor,som favoriserade sina kompisar och var konflikträdd och som alla fullständigt sket i vad han sa, om det inte blev så att en viss kvinna blev arg och ifrågasatte vad fan som sker.

Fortsatte med att berätta att Alla spelare inte kan Springa på Bollen, för då blir det öppet mål bakåt. Och det är ju inte så smart. Sånt vet man om man har spelat i lag.

Fortsatte en annan saga om Råttorna som märker att katten är borta,och till och med fullständigt vingklippt, bara för att The TopCat känner sig osedd, och att det då blir 8 andra mindre dominata katter som slåss om uppmärksamheten från The TopCat. Vilket gör att Råttorna spårar friskt och frisspelar, och Råttor från andra håll kommer och jagar efter den efter som 8 mindre dominatna katter är ofarligare än en Dominant Kvinnlig Katt som de alla är i olika grad, livrädda för.

Sagan om Efterträdaren (som är "chef" och fullsktändigt inkomptetent både på personal, planering, framförhållning, ledarskap osv...) gick faktiskt in. Idioten satt tyst.

Men Idioten kommer inte göra något som jag sa

Jävla knähund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar